Grotere maten in LPG-tanks diam. 630 en 650

In diam. 630 en diam. 650 zijn grotere ringtanks beschikbaar met een hoogte van 300. Voorheen was de maximale hoogte 270 mm.

Deze tanks zijn leverbaar uit voorraad.

Mogelijkheden:

A. Met multivalve intern:
Diam. 630 x H. 300 (76 Ltr.)
Diam. 650 x H. 300 (82 Ltr.)

B. Met multivalve extern
Diam. 630 x H 300  (90 Ltr.)
Diam. 650 x H 300 (95 Ltr.)


Ringtank met interne multivalve. Bij voorkeur te monteren als de tank in de koffer ingebouwd wordt, op de plaats van het reservewiel. Bij deze LPG-tank worden de kranen gemonteerd op 30° (schuin naar boven), aan de binnenkant van de tank. De leidingen komen dan langs het midden via de onderkant naar buiten.
Deze tank dient bevestigd te worden met 2 bouten, aan de binnenkant van de tank.


Ringtank met externe multivalve. Bij voorkeur te monteren onderaan de auto, in de plaats van het reservewiel. Soms wordt deze tank ook in de auto gemonteerd, in dat geval dient er een gat gemaakt te worden in de bak waar normaal het wiel in zit (de kranen moeten immers naar buiten komen). In deze tank worden de kranen (multivalve) gemonteerd op 0° (horizontaal) aan de buitenkant.
Wij leveren de tank steeds met bevestigingssteunen aan de bovenkant, zodat je de tank gemakkelijk kan bevestigen aan de onderkant van de auto.

Hierbij vindt u de prijzen en artikelnummers van deze tanks. Onder elke tank vindt u de bijhorende multivalve. De prijzen zijn exclusief BTW.



Reacties

Populaire posts van deze blog

LPG-installaties voor dieselmotoren - DIESEL DUAL FUEL

LPG-generatoren: 2,35 x goedkoper dan benzine in verbruik

Keuring LPG-fles