dinsdag 7 oktober 2014

Hyundai ix35 2.0 GDi SUV met LPG: 493,07€ minder inchrijvingsbelasting en besparing van 14.470€ op 200.000 km.

Deze Hyundai werd omgebouwd met het vloeibare directe injectiesysteem van Vialle (Vialle LPdi). De auto rijdt 100% op LPG, dus ook het starten gebeurt met LPG. LPG wordt rechstreeks ingespoten in de cilinders, dezelfde technologie wordt dus gebruikt als het benzine injectiesysteem.
Met een tank op de plaats van het reservewiel verliest u geen plaats in de koffer.

De vulaansluiting wordt gemonteerd naast de benzineaansluiting.

Op de LPG-schakelaar kan u ook de inhoud van uw LPG-tank aflezen.

LPG Techniek Van Meenen: uw garantie voor een betrouwbare LPG-installatie.

493,07 euro korting op inschrijvingsbelasting!

Indien u deze Hyundai inschrijft op LPG bedraagt de inschrijvingsbelasting slechts 475,56 euro. Op benzine zou dit 968,63 euro zijn.

Zie berekening hieronder:

Inschrijvingsbelasting (BIV) met benzine.

Inschrijvingsbelasting (BIV) met LPG.
Ook voor tweedehandsvoertuigen ontvangt u een korting. Bereken hier de juiste belasting: https://belastingen.fenb.be/vfp-portal-pub2-web/simulatieVerkeersbelasting.html#/q/top.

Om van deze korting te genieten volstaat het om de auto pas in te schrijven nadat wij de LPG-installatie gemonteerd hebben en voor met de auto naar de keuring gaan. De juiste verkeersbelasting met LPG wordt dan automatisch berekend.

Bespaar 14.470 euro op 200.000 kilometer.

De besparing door het rijden op LPG is enorm.
Het gemiddeld verbruik van deze auto bedraagt 7,9 liter (bron: http://www.cars-data.com/). Een liter benzine kost exact 1 euro meer dan 1 liter LPG (bron: www.brandstofprijzen.be - verschil tussen de officiële maximumprijzen op 26 oktober 2014).

Rekening houdende met een meerverbruik van 15% op LPG, bespaar je op 100 kilometer 7,24 euro. Of na 200.000 kilometer is dat 14.470 euro!

Kostprijs per kilometer met LPG? 
Met LPG bedraagt de prijs slechts 4,73 cent per kilometer (bij benzine is dat 0,12 cent, meer dan het dubbele dus). Bijzonder interessant dus.

Geen eigen investering nodig!
Bij ons kan u de LPG-installatie terugbetalen met uw besparing. Wacht niet langer en geniet onmiddellijk van uw besparing. Vraag nu een gratis offerte aan via www.lpg.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen